Hand-pounded rice is not only a staple food source, but also a connection to cultural heritage and sustainable living practices.
The traditional art of hand pounding rice stands as a testament to the simplicity and effectiveness of age-old methods, where the husk is removed for household usage using a mortar and pestle or similar tools.
చేతితో దంచిన బియ్యం పాత పద్ధతులతో చేసినది. ఇది రాయి, రోకలి వంటి సాధనాలతో పొట్టు తొలగించి చేయబడుతుంది.
Aishwarya Hand Pound Quality Rice manufactures by modern adaptation of traditional methods, achieving a similar effect with minimal polishing to preserve the micro bran layer.
This unique rice undergoes a gentler processing method compared to the regular rice varieties. Regular rice is often polished extensively, removing the bran layers which contains dietary fiber & other essential nutrients.
ఈ బియ్యం సాంప్రదాయ పద్ధతులతో చేస్తారు, మైక్రో బ్రాన్ పొరను రక్షించి, డైటరీ ఫైబర్ మరియు ఇతర ముఖ్యమైన పోషకాలను కలిగి ఉంటుంది. సాధారణ బియ్యం ఎక్కువగా పాలిష్ చేయబడుతూ ఉండటం వల్ల తక్కువ పోషకాలను కలిగి ఉంటుంది.
Aishwarya Rice manufactures from quality paddy grains which are aged above one year under hygienic conditions and being processed to retain the healthy bran layers which contains dietary fiber, vitamins, other essential nutrients that are required for the human body.
ఐశ్వర్య దంపుడు బియ్యం మంచి నాణ్యత కలిగిన పాతపడ్డ వరి ధాన్యాల నుండి తయారవుతుంది. ఇది డైటరీ ఫైబర్, విటమిన్లు మరియు మానవ శరీరానికి అవసరమైన ఇతర పోషకాలను కలిగి ఉంటుంది.
According to the Harvard School of Public Health, usage of handpound quality rice as our daily diet reduces the chances of diabetes.
Aishwarya Rice contains Zero Sugar & Zero Cholesterol Daily usage of Aishwarya Handpound Quality Rice not only reduces the chances of getting diabetic, but also supports to reduce the higher sugar levels of diabetic people.
నాణ్యమైన బియ్యం వాడడం వల్ల మధుమేహం వచ్చే అవకాశాలు తగ్గుతాయి. ఐశ్వర్య దంపుడు బియ్యంలో 0% షుగర్ & 0% కొలెస్ట్రాల్ ఉండటం వల్ల, మధుమేహ వ్యాధిగ్రస్తులకు ఇది మంచిది.
Yes,
అవును,
Not at all.
There is an old Telugu proverb “Buy new Gold but eat old Rice”. Since, the Aishwarya Rice is Pure Old Raw Rice (more than ONE year) with a thin micro bran layer which is very much healthy, the rice is to be soaked in water 20-30 minutes before cooking for best results. Please add 3 cups of water to 1 cup of Aishwarya Rice for cooking (cooker option). After the three whistles, the cooker should be kept for 5 minutes more under sim flame. That’s all !!!
లేదు, చాల సులభము. ఐశ్వర్య దంపుడు బియ్యం వండడానికి 20-30 నిమిషాల ముందు నీటిలో నానబెట్టాలి. 1 కప్పు బియ్యానికి 3 కప్పుల నీరు కలపాలి. మూడు విజిల్స్ తర్వాత, సిమ్ మంటలో 5 నిమిషాలు ఉంచాలి.
Aishwarya Hand Pound Quality Rice is processed from quality paddy grains which are aged more than ONE year under hygienic environment. Whereas some of the brown rice options are made from new paddy which is not good. Also, processing of hand pound rice is very much different from brown rice.
ఐశ్వర్య దంపుడు బియ్యం క్వాలిటీ పాత నాణ్యమైన వరి ధాన్యాల నుండి తయారు అవుతుంది. సాధారణ బ్రౌన్ రైస్ కంటే హ్యాండ్ పౌండ్ రైస్ ప్రాసెసింగ్ భిన్నంగా ఉంటుంది. ఈ బియ్యం ఉడికించిన తర్వాత కూడా మెత్తగా ఉంటుంది.
Aishwarya Hand Pound Quality Rice is good for cooking all the traditional recipes viz., Tamarind Rice, Pongal, Pulao, Biriyani etc.
చింతపండు రైస్, పొంగల్, పులావ్, బిర్యానీ మొదలైన వంటకాలను వండవచ్చు.
Yes. Aishwarya Rice is available in popular e-commerce platforms viz., Amazon, Flipkart & Jiomart..
అవును, Amazon, Flipkart & Jiomartలో అందుబాటులో ఉంది.